Noile gadgeturi de la compania Apple, iPhone 6s si iPhone 6s Plus vin cu tehnologii inovatoare. Poate cea mai interesanta noutate este ecranul cu touchscreen 3D. Cu tehnologia 3D Touch, utilizatorul poate apasa pe o aplicatie si se va deschide un meniu ajutator pentru a simplifica functiile aplicatiei respective.

display iphone 6s touch 3D

Display iPhone 6s 3D Touch

Display-ul iPhone 6s cu tehnologia 3D Touch poate sesiza nivelul presiunii pe care utilizatorul o aplica asupra touchscreen-ului. Astfel, printr-o simpla apasare se pot accesa o serie de scurtaturi ale aplicatiilor, ceea ce inseamna un acces mai rapid la functionalitatile aplicatiilor preferate.

Practic , tehnologia 3D Touch ar trebui să vă permită să navigați pe display-ul iPhone-ului mult mai repede. Ea nu adaugă o nouă funcționalitate , dar într- o mulțime de locuri , o singură apăsare profundă înlocuiește două sau trei apsări normale

display iphone 6s 3D ecran

Rezistenta la socuri mecanice display iPhone 6s

Apple promite ca noile ecrane iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mai rezistente la socurile mecanice decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Nu incercati insa sa testati rezistenta acestora, inlocuirea display-ului iPhone 6s fiind destul de costisitoare momentan. Desi arata identic, display-ul iPhone 6s si iPhone 6 sunt complet diferite neexistand posibilitatea  interschimbarii acestora.

Pret inlocuire display spart iPhone 6s, iPhone 6s plus.

Testele au aratat ca si sticla display-ului iPhone 6s se poate sparge in urma loviturilor sau a socurilor mecanice. Daca sunteti in situatia in care ecranul telefonului dumneavoastra iPhone 6s s-a spart accidental, va putem ajuta cu inlocuirea display-ului complet iPhone 6s. Ca si la modelele anterioare incercam sa va oferim cele mai calitative componente iPhone 6s pentru telefonul pe care-l detineti. Pentru mai multe informatii despre disponibilitate si preturi inlocuire display iPhone 6s, contactati-ne.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta