Preturi inlocuire display iPhone 7 , iPhone 7 plus

-Înlocuire sticla display iPhone 7 – 250 ron

-Display calitatea A+++ – 250 ron

-Display original refurbish – 380 ron

 

Ecranul unui iPhone 7, sau iPhone 7 plus se poate crăpa in urma unor accidente in care telefonul ia contact cu gresia sau cu asfaltul. Carcasa spate fiind metalica, rezista destul de bine la șocuri mecanice, ceea ce nu se poate spune si despre display-ul acestui telefon.

Sunt mai multe metode de a repara un display iPhone 7 spart, in functie de starea acestuia, sticla sparta sau ecran distrus complet. Atunci cand doar sticla ecranului este sparta, se poate inlocui printr-un procedeu profesional de fabrica, fara a afecta caracteristicle ecranului original Apple. Tocuhscreen-ul si lcd-ul raman cele originale, functionalitatea noului produs fiind ireprosabila.

În cazul in care ecranul nu funcționeaza, trebuie înlocuit complet si aici avem doua calitați de produse, un ecran calitativ echivalent si altul original, refurbish-at sau provenit dintr-un telefon iPhone 7 cu alte probleme. Ecranul refurbish-at este un ecran original iPhone 7 al carei sticla a fost inlocuită.

Înlocuire display iPhone 7 este o reparatie care este se adreseaza tututor categoriilor de clienti, preturile fiind destul de accesibile.
Pentru adresa, detalii si programari in service contactati-ne telefonic.
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta