Service GSM

Reparaţii GSM, Tablete, Smartphone.

Ne-am inceput activitatea de service si reparaţii pentru terminalele mobile GSM inca din anul 2000. Aveţi o tableta sau un smarphone cu displayul spart? Contactaţi-ne!

Pe langă terminalele Apple pe care le servisăm, oferim clientilor noştri service profesional pentru o gama mare de brand-uri, Nokia, Samsung, Sony, Blackberry, HTC, LG, Motorola, Alcatel, ZTE, Huawei etc.

Defectele pentru care intervenim sunt diverse, intervenţii hardware pe placa de bază, schimbare componente bga, reparatii probleme semnal, wifi, audio, schimbare componente carcasa, display, afisaj, baterie. etc.

Orice problemă software aţi avea cu tableta sau smarphone-ul dumneavoastă, ne puteţi contacta telefonic sau puteţi veni direct la service-ul nostru. Reinstalarea softului se face cu fisierele originale ale producatorului terminalului pe care-l doriţi să-l reparaţi.

Componentele si piesele de schimb pe care le folosim în procesul de reparaţie sunt originale sau de cea mai bună calitate. Toate intervenţiile pe care le efectuăm sunt facturabile si beneficiază de garanţia aferentă. Constatarea si consultanţa sunt GRATUITE pentru clienţii nostri.

62
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta