Noile modele  iPhone 8 si iPhone 8 plus, aduc un plus de tehnologie terminalelor Apple: incarcare wirless, gratie capacului de sticla spate, camere mult mai puternice si procesoare mai evoluate. Desi design-ul a ramas la fel, aceste gadgeturi evolueaza la interior cu o putere de procesare remarcabila, fiind in topul evolutiei smartphone-urilor.

Display iPhone 8

Se pune intrebarea cat de rezistente sunt aceste gadgeturi la socuri mecanice sau la contacte cu diverse lichide! Ei bine incepand cu iPhone 7, aceste gadgeturi sunt rezistente la contacte cu apa si mult mai rezistente la socuri decat modelele anterioare. Totusi loviturile si socurile repetate, pot duce la spargerea sticlei unui display iPhone 8 si iPhone 8 plus, cat si a sticlei de pe carcasa spate.

Ca si la celelalte modele iPhone, un display iPhone 8 crapat sau nefunctional se poate repara prin mai multe modalitati. Cazul in care doar sticla unui Display iPhone 8 este sparta, este oarecum cazul cel mai fericit. Telefonul ramane functional, culorile nu sunt afectate iar utilizatorul poate beneficia de acest smartphone fara rezerve pana ajunge la service.

Refacerea unui ecran iPhone 8 original, este o procedura destul de complexa, sticla fiind lipita din fabrica de restul componentei lcd si touchscreen. Indepartarea sticlei se face la cald in laboratorul nostru specializat, sticla cea nou fiind relipita pe display-ul original prin laminare cu adeziv optic solid. Procedeul este profesional, de fabrica, display-ul rezultat fiind identic cu cel original apple, avand in vedere ca s-au pastrat lcd-ul si tochscreen-ul componentei initiale.

In cazul in care afisajul iPhone 8 plus este destul de afectat, imaginea fiind distorsionata sau touchscreen-ul nefunctional, este necesara inlocuirea completa a componentei, aici fiind doua variante, un ecran iPhone 8 sau iPhone 8 plus echivalent sau o componenta originala Apple.

In functie de bugetul alocat pentru reparatia unui iPhone 8, va asteptam sa ne contactati pentru a vedea ce varianta vi se potriveste mai bine.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta