Odata cu aparitia noilor modele Apple, iPhone 7 si iPhone 7 plus, compania din Cupertino a trecut la un alt nivel al tehnologiei mobile. Procesoarele sunt mai puternice, camerele foto mai calitative, iar sistemul de operare este mult mai stabil.

Display iPhone 7 Plus

Un display iPhone 7 sau iPhone 7 plus este teoretic mai rezistent decat predecesorul sau, iPhone 6s si iPhone 6s plus. Totusi o utilizare neglijenta, poate face ca ecranul iPhone 7 sa sufere mici crapaturi sau chiar sa devina nefunctional.

In functie de socurile aparute la un display iPhone 7 sau iPhone 7 plus, exista mai multe modalitati pentru a face din nou, ecranul functional. In cazul in care doar sticla este afectata de socul mecanic, se poate face o interventie de inlocuire a acesteia, prin metode specifice de service: sticla cea veche este indepartata cu grija de restul ecranului, se curata cu atentie lcd-ul iar noua sticla impeuna cu o rama noua de plastic, se lamineaza la temperatura si presiune controlate, astfel incat, noul ecran refurbish-at sa corespunda functional si estetic cu piesa originala Apple. De fapt, in aceasta procedura, touchscreen-ul si lcd-ul origial Apple se refolosesc pentru a scoate o calitate maxima pentru utilizator.

Pot fi cazuri in care un display iPhone 7 plus este atat de spart, incat el devine nefunctional, solutia fiind inlocuirea completa a acestuia. Exista doua variante de componente, cea echivalenta si cea originala apple. In functie de bugetul alocat pentru aceasta reparatie, va putem oferi mai multe variante de pret.

Nu ramane decat sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos pentru a va face o programare in service.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta