Service iPhone

service reparatii iphone bucuresti

 

Service iPhone Apple

Suntem in masură să oferim service si reparaţii pentru aproape toată gama de produse Apple.

Fie ca este vorba de cele mai noi modele Apple iPhone 5S sau iPhone 5S, tehnicienii noştri, sunt calificaţi pentru a interveni pentru orice defectiune aparuta la aceste modele.Daca geamul protector este spart sau display-ul terminalelor iPhone 4, iPhone 4S nu functioneaza corespunzator, va putem ajuta cu piese iPhone Apple ce cea mai buna calitate.

Butonul power sau home nu functioneaza in parametrii? Nu va alarmati, in majoritatea cazurilor, aceste defecte se pot repara pe loc.Un defect destul de intalnit este acela al portului usb de incarcare. Fiind la exterior acesta se poate deteriora din cauza umezelii sau a contactului cu lichide.

iPhone-ul dvs, nu suna? Microfonul nu functioneaza? Touchscreen-ul raspunde greu comenzilor? Avem solutii de service pentru orice problema.

Orice problema aţi avea cu iPhone-ul dumneavoastră, vă aşteptăm să ne contactaţi telefonic sau la adresa din secţiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

311
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta