Display iPhone 4 spart?

Ca şi predecesorul său iPhone 3GS, iPhone 4 este destul de fiabil şi rezistent la şocuri mecanice. Dacă in cazul lui 3GS, touchscreenul se putea separa de display-ul LCD, in cazul display-ului de iPhone 4, aceste piese nu se pot separa. Totuşi, geamul se poate separa de touchscreen, dar printr-un procedeu destul de dificil, costurile fiind asemanatoare cu schimbarea intregului ansamblu touchscreen-LCD.

In cazul in care ati spart display-ul iPhone 4, nu trebuie decat sa ne contactati. Piesele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate. In cazul display-ului de iPhone 4, avem un produs original (touchscreen si lcd sunt originale iar geamul protector este schimbat in fabrica).

Atenţie, acest produs display iPhone 4, este un produs calitativ, nefiind nicio diferenta de functionalitate fata ce ce ati avut inainte pe telefonul dumneavoatra. Multe service-uri pot vinde acest produs ca fiind original!!

Montajul pentru display iPhone 4, se face pe loc, in 30-45 minute, dacă este pe stoc în momentul în care ajungeţi la service-ul nostru. Va rugăm să ne contactaţi telefonic  pentru disponibilitatea produsului display iPhone 4, si sa ne precizaţi data si ora la care vreti sa facem inlocuirea.

Display-ul iPhone 4, este disponibil in 2 culori, alb si negru, in funcţie de necesitatea dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, va rugăm sa ne contactaţi.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta