Noul iPad Mini vine cu un chip A7 cu arhitectura pe 64 de biti, pentru performante remarcabile in iOS 7. Ecranul retina are 3,1 milioane de pixeli, cu un milion de pixeli mai mult decat rezolutia HDTV. Este subtire, usor si ultraperformant.

Oferim solutii de service si reparatii pentru toata gama de modele Apple iPad, incepand de la primul iPad pana la noul iPad Mini. Orice defect ar avea iPad-ul dumneavoastra, va putem ajuta cu.

Daca ecranul touchscreen sau display-ul retina, sunt sparte in urma unor socuri mecanice, acestea se poat schimba fara probleme. Componentele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate. Daca aveti vreo problema cu orice model Ipad, nu ezitati sa ne contactati. Constatarea defectelor si consultanta sunt GRATUITE!

Toate componentele iPad pe care le folosim beneficiaza de garantia aferenta, constatarea defectelor si consultanta fiind GRATUITE!

Orice problema ati avea cu iPad-ul dumneavoastră, vă asteptăm să ne contactaţi telefonic sau la adresa din secţiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta