Service iPhone 5, reparaţii Apple Bucureşti

Orice problema întâmpinaţi cu un iPhone 5, ne puteţi contacta. Fie ca aţi scăpat terminalul pe jos, sau in diverse lichide, vă putem ajuta. Oferim service iPhone 5 Apple pentru orice problema software sau hardware.

Reparatie buton power iPhone 5 – daca aveti această problema destul de frecventă, va asteptăm cu telefonul in service. Sunt nenumarate cazurile in care butonul de blocare-debocare (power) se poate strica din diverse motive. Reparaţia acestuia, consta în înlocuirea circuitului flex pe care este lipit acest buton, impreuna cu butoanele de volum si silent.

Reparatie cameră principală iPhone 5 – dacă în urma unor şocuri mecanice sau din diverse motive camera principala nu functionează, vă putem ajuta cu componente de schimb originale iPhone Apple.

Reparatie probleme audio – Daca aveti probleme cu circuitul audio, casca nu merge, microfonul nu funcţionează sau soneria nu este in parametrii, nu trebuie sa vă alarmaţi. Avem soluţii pentru orice problema hardware.

Aţi scăpat iPhone 5 in apă ? -Pentru a mări şansele de recuperare pentru un iPhone 5 scăpat in lichide, trebuie să ajungeţi cu dispozitivul dumneavoastră cat mai repede in service. Telefonul trebuie desfăcut si curăţat rapid.

Toate componentele iPhone 5 pe care le montăm beneficiază de garanţia aferentă, constatarea defectelor si consultanţa fiind GRATUITE!

Orice problema aţi avea cu iPhone-ul dumneavoastră, vă aşteptăm să ne contactaţi telefonic sau la adresa din secţiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

 

 

120
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta