Display-ul de iPhone 5s, desi foarte rezistent, se poate sparge in urma socurilor mecanice. Venim in intampinarea clientilor nostri cu piese Apple iPhone 5s de cea mai buna calitate.

Ati spart display-ul la telefonul dumneavoastra iPhone 5s ? Va putem ajuta cu cea mai buna calitate si cel mai bun pret. Schimbarea acestuia se face pe loc daca este pe stoc in momentul in care ajungeti la noi in service. In cazul in care nu este pe stoc, va rugam sa ne comunicati telefonic culoarea si vom face o programare pentru a-l monta.

Chiar daca dupa un soc mecanic, display-ul iPhone 5s se vede si touchscreen-ul functioneaza, pentru acest mode nu putem schimba doar geamul protector. Solutia profesionala este de a inlocui intreg ansamblu geam-touchscreen-lcd.

Toate componentele iPhone 5s pe care le montam beneficiaza de garantia aferenta, constatarea defectelor si consultanta fiind GRATUITE!

Orice problema ati avea cu iPhone-ul dumneavoastra, va asteptam sa ne contactati telefonic sau la adresa sin sectiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta