Pret display iPhone 4, 4s, spart sau nefunctional.

Sunt cazuri in care, din cauza unui soc mecanic, afisajul iPhone 4s, 4, se  poate sparge. Daca ati scapat telefonul iPhone 4s pe gresie sau pe asfalt, nu trebuie sa aruncati telefonul. Display-ul se poate schimba fara probleme.

Chiar daca dupa spargere, touchscreen-ul functioneaza si display-ul afiseaza culorile corect, trebuie inlocuit tot ansamblu touch-geam-lcd. Geamul este lipit din fabrica pe toata suprafata display-ului, desprinderea acestuia si lipirea altui geam fiind la fel de costisitoare ca schimbarea intregului ansamblu.

De ce sa platiti o avere pentru un display iPhone 4s la un service autorizat, cand puteti avea aceeasi calitate la un pret mult mai accesibil?

Piesele de schimb Apple iPhone 4, 4s, pe care le folosim, sunt de cea mai buna calitate. Oferim garantie si factura pentru fiecare interventie. In cazul display-ului de iPhone 4, 4s, oferim clientilor nostri un produs calitativ, touchscreen-ul si lcd-ul fiind originale, iar sticla fiind schimbata si lipita industrial la fel ca in fabrica. Prodsulul este atat de asemanator cu cel original, incat nu veti observa nicio diferenta de functionalitate, culoare, luminozitate etc.  Atentie insa!  Multe service-uri pot vinde acest produs ca fiind original.

Pentru mai multe detalii despre preţ si disponibilitatea produsului, va aşteptăm să ne contactaţi

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

260
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta