Cu toţi ştim ca un iPhone Apple este destul de rezistent la diverse intemperii, şocuri mecanice, contact cu lichide etc. Dar ce se intamplă daca totuşi scăpati telefonul in apă sau v-a prins ploaia vorbind la telefon?

Circuitele electronice din interiorul unui iPhone, pot fi afectate de contactul cu apă sau a diverselor lichide. La fel de bine placa de bază iPhone poate oxida in urma condensului datorat intrării de la rece la cald si invers. Multe dispozitive iPhone Apple pot pierde garanţia din aceste cauze.

Aţi sărit cu iPhone-ul in piscina sau in mare? Uscaţi-l cât mai repede pentru a îndepăta efectele contactului cu lichide. Contactaţi-ne urgent şi veniţi cu telefonul cât mai repede în service pentru a desface iPhone-ul şi a-l curaţa de eventualii oxizi.

Orice problema aţi avea cu iPhone-ul dumneavoastră, vă aşteptăm să ne contactaţi telefonic sau la adresa din secţiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

260
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta