Buton home sau amprenta iPhone 6 defecte

Ultilizatorii iPhone 6 s-au confruntat cu diverse probleme legate de amprenta terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 plus. Eroarea 53 apare la un restore sau update in iTunes atunci cand exista o problema de conectivitate intre placa de baza si senzorul de amprenta.

 restore iphone error 53

Daca din diverse motive amprenta nu functioneaza, fie ca s-a stricat in urma unor socuri mecanice fie ca fost inlocuita intr-un service neautorizat, telefonul va fi blocat in eroarea 53 atunci cand ii veti da restore sau update. Reparatia amprentei era practic imposibila chiar daca aceasta era inlocuita cu o componenta noua sau cu una de la un alt iPhone identic.

iPhone 6 error 53

Chip-ul de amprenta si placa de baza sunt imperecheate hardware din fabrica iar testul de verificare a amprentei se face in momentul in care restaurati un iPhone in iTunes. Masura de securitate a dus la aparitia multor dipozitive Apple care nu mai pot fi folosite, decat prin inlocuirea lor la un dealer autorizat apple.

Reparatie amprenta iPhone 6

In urma acestor probleme, se pare ca Apple a scos aceasta securitate incepand cu ultimul update iOS 9.2.1. Vestile sunt bune pentru acei utilizatori care si-au blocat telefoanele in eroarea 53, de acum cu un simplu update de software la iOS 9.2.1 face telefonul sa fie functional. Nu se stie inca ce se intampla cu telefoanele a caror amprenta este defecta sau nefunctionala este posibil ca aceasta sa trebuiasca sa fie inlocuita complet pentru a face telefonul sa fie din nou functional..

Daca ati intampinat probleme de acest fel si nu va descurcati, daca amprenta nu functioneaza sau trebuie inlocuita, pentru a revitaliza un terminal Apple in urma unei erori 53, contactati-ne.

49
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta