Display iPhone 5

Apple iPhone 5 este un dispozitiv care la fel ca orice iPhone, rezistă destul de bine la şocuri mecanice, căzaturi etc. Totuşi, in urma unor şocuri repetate sau mai puternice, anumite parti ale telefonului se pot deteriora. Este cazul si display-ului iPhone 5, care se poate sparge in urma unor asemenea evenimente.

Aveţi un iPhone 5 la care în urma unui şoc mecanic aţi spart display-ul? Vă putem ajuta! Componentele Apple iPhone cu care lucrăm sunt de cea mai bună calitate. Puteţi apela cu incredere la serviciile noastre.

Înlocuirea display iPhone 5 se face pe loc, in maxim 20 min, in cazul in care acesta este pe stoc in momentul in care veniţi cu telefonul la noi in service. Este recomandat sa ne contactati telefonic pentru a ne comunica culoarea display-ului iPhone 5 pe care vreţi sa-l schimbaţi.

Calitatea produsului display iPhone 5

Piesele Apple iPhone 5 cu care lucrăm sunt de cea mai bună calitate. Geamul produsului display iPhone 5 este schimbat in fabricile din china printr-o tehnologie speciala, touchscreen-un si LCD-ul fiind cele originale Apple. Astfel ca telefonul va arata si va functiona la fel ca inainte. Culorile si rezoluţia se pastrează, rapiditatea touchscreen-ului rămânând aceeasi.

Atentie! Avand in vedere calitatea deosebita a acestor componente display iPhone 5, multe service-uri vor pretinde ca acest produs este original Apple, iar preţul poate fi de asemenea ridicat in mod nejustificat.

Toate componentele display iPhone 5 beneficiază de garanţia aferentă, montajul acestora facându-se în service-ul nostru din Regina Elisabeta nr.35. Pentru alte informaţii vă rugam să ne contactaţi.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

201
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta