Decodare, deblocare iPhone 4

Fiecare operator de telefonie mobila, işi poate coda in reteaua proprie terminalul iPhone 4 pe care-l comercializează. In funcţie de preţul cu care este subvenţionat terminalul, preţul deblocarii acestuia din reţeaua respectiva poate varia de la un operator la altul.

Pentru versiunile recente de iOS, incepand cu versiunea 5.1.1, deblocarea sau decodarea iPhone 4 nu se mai poate face prin intermediul dispozitivelor gevey sim sau prin jailbreak. Utilizatorii iPhone 4 care şi-au facut update de software pentru terminalele care fuseseră decodate astfel, au pierdut definitiv funcţia de deblocare. Singura soluţie de decodare iPhone 4 fiind cea oficiala, neverlock din serverele Apple.

Ce trebuie facut pentru a decoda un iPhone 4

Deblocarea iPhone 4 neverlock, se poate face dacă sunt îndeplinite câteva condiţii:

Terminalul iPhone 4 nu trebuie sa aibă contul de iCloud activat, sau dacă este activat utilizatorul trebuie sa cunoască user-ul si parola acestuia. Daca aţi cumparat un iPhone 4 care are contul de iCloud activat, nu veţi putea utiliza acest terminal, decodarea in acest caz nefiind posibilă momentan.

Terminalul iPhone 4 nu trebuie sa fie declarat ca fiind furat sau blacklist de catre operator. In acest caz decodarea iPhone 4 poate fi mult mai scumpa sau imposibilă.

 Decodarea iPhone 4 se face doar dacă stiti pe ce operator si tara este codat. Daca nu ştiţi cu siguranţa pe ce este codat, putem afla noi. Dupa aflarea reţelei, trebuie verificat daca telefonul este in blacklist sau declarat furat. Verificarea in server durează căteva minute si trebuie sa ajungeţi cu telefonul la noi in service. În cazul in telefonul este deblocabil, răspunsul din server pentru decodare poate dura de la căteva ore, până la cateva zile, in funcţie fiecare operator in parte. La fel şi preţul poate fi între 80 şi 500 ron.

Pentru preturi decodare, deblocare iPhone 4 neverlock ne puteti contacta telefonic la numerele din secţiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

184
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta