Sunt multe întrebari pe care trebuie sa vi le puneţi atunci cand vreţi sa cumparaţi un iPhone de ocazie. Mulţi clienţi ne asalteaza cu telefoane dupa ce au cumpărat un iPhone de la diverşi vânzători de pe site-urile de profil.

Resetare iPhone

Cand cumparati un iPhone de la un necunoscul, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa-l resetati complet. Telefonul trebuie sa se inchida apoi sa porneasca in activare. Introduceti cartela dvs in telefon, conectati-va la o retea WIFI sau la iTunes pe PC pentru activare. Dupa ce telefonul s-a activat, efectuati cateva apeluri pentru a verifica semnalul, microfonul si casca audio. Sunati si pe nr dvs de telefon pentru a fi siguri ca vibratia si soneria sunt functionale.

resetare iphone service iphone bucuresti mobitel

Verificati incarcarea!

Fiti sigur ca accesoriile pe care le are telefonul sunt originale sau de buna calitate. Nu folositi un incarcator ieftin sau cumparat din surse nesigure. Stati cateva minute cu telefonul la incarcat pentru a verifica cresterea procentajului bateriei.

Autonomia bateriei

Cand cumparati un iPhone, stati cateva minute bune pe el. Sunati cateva persoane, conectati-va pe internet, verificati camera etc. Procentajul bateriei nu trebuie sa scada brusc. Daca vi se pare ca bateria se descarca prea repede, memorati vizual procentajul si inchideti telefonul. Porniti-l dupa 10 minute si verificati sa fie acelasi procentaj. Daca acesta a scazut drastic, telefonul poate avea probleme.

Verificarea amprentei iPhone 6, 6s, iPhone 5s

Verificati cu atentie functionalitatea amprentei pentru dispozitivele Apple care au aceasta functie. Din fabrica, amprenta este imperecheata hardware cu placa de baza a telefonului. daca amprenta are o problema nu poate fi schimbata. Nu cumparati un iPhone 6  sau iPhone 6s a carei amprenta nu functioneaza. In urma unui update software telefonul se va bloca definitiv si va fi nefunctional.

iPhone codat

iPhone-ul pe care vreţi sa-l cumparati trebuie sa fie deblocat. Introduceti cartela pe care vreti s-o folosiţi si testati funcţionalitatea aparatului. Nu cumpăraţi un iPhone care nu porneşte, care are parolă sau care nu este activat. Riscaţi sa platiţi pentru un produs nefunctional.

Nu cumparaţi un terminal iPhone care cere cont de iCloud! Cu siguranţa telefonul este pierdut sau furat, şansele de a-l face funcţional fiind destul de mici.

Nu cumparaţi un terminal iPhone care cere cod de telefon! In spatele codului de teleon poate fi un iPhone codat in reţea sau codat in iCloud.

Verificarea unui iPhone se poate face la noi in service. Trebuie sa veniţi cu telefonul şi in funcţie de serial, putem verifica toate informaţiile necesare, daca este blocat sau nu, daca are cont de iCloud sau nu. Verificarea dureaza căteva minute.

Orice problema aţi avea cu iPhone-ul dumneavoastră, vă aşteptăm să ne contactaţi telefonic sau la adresa din secţiunea contact.

Daca informaţiile din acest articol v-au fost de folos, puteti da un like pe butoanele de mai jos, sau recomandaţi unui prieten. Vă multumim.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta