Ultilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 plus se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos. Ca orice gadget de ultima generatie aceste dispozitive nu sunt atat de rezistente pe cat si-ar dori utilizatorii. Este de ajuns un soc mecanic mai puternic si display-ul sau geamul protector iPhone 6 se poate sparge.

Sunt doua metode de a repara ecranul iPhone 6 sau iPhone 6 plus. In cazul in care este spart doar geamul, se poate schimba aceasta sticla. Geamul iPhone 6 este lipit pe toata suprafata display-ului LCD, inlaturarea acestuia facandu-se doar in laboratoare speciale si de catre personal calificat. La fel si lipirea noului geam trebuie facuta profesional, cu unelte si solutii speciale. Aceasta metoda este una de compromis, mai ieftina, solutia cea ma viabila fiind schimbarea display-ului complet.

ecran display iphone 6 spart

 

Schimbarea display-ului pentru iPhone 6 se poate face in siguranta in service-ul nostru. Piesele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, beneficiand de garantie. Calitatea display-ului de iPhone 6 este aproape de calitatea display-ului original, din aceasta cauza, multe service-uri gsm catalogheaza acest produs ca fiind original Apple. Pentru pret si disponibilitatea produsului display iPhone 6, contactati-ne telefonic.

381
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Harta